Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Agátou Hanychovou (38) jsme se naposledy naživo potkali, když narychlo předtáčela další večírek pro Top Star magazín, aby mohla odjet na dovolenou. To jsme ještě netušili, že na Sicílii zamíří nejen se synem Kryšpínem, ale i s novým přítelem Jakubem Prachařem (40).

Jelikož se jednalo o opening showroomu luxusního vybavení do kuchyně, povídali jsme si o vaření. Agáta prozradila, že její specialitou jsou pečená kuřata a že jako potomek z velké rodiny nedokáže vařit jen pro dva.

Momentálně prý sice dál vaří, ale sama přestala jíst, protože ji čeká focení dalšího obnaženého kalendáře. "Fotíme 25. a 26. září na různých lokacích spojených s vlaky, takže nádraží, zastávky a podobně. A bude to hodně sexy," slíbil fotograf Jaroslav Urban.

"Já do té doby budu žít jen z vůně jídla. Možná si dám občas jablko nebo salátovou okurku," prozradila Hanychová, která se teď u moře opaluje, aby vypadala v kalendáři co nejlépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám