Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Cameron Russell si zahrává, jelikož kope do vlastních řad. Sama už předváděla pro takové značky jako Calvin Klein nebo Ralph Lauren a objevila se i na stránkách magazínu Vogue, ale dívky nyní před módním průmyslem varuje. Pětadvacetiletá Američanka, která se pyšní výškou 178 centimetrů a mírami 84-58-86, jež jí dopomohly předvádět i spodní prádlo pro Victoria's Secret na každoroční nejslavnější módní show, promluvila do duše všem mladým dívkám toužícím stát se modelkou na konferenci v Palm Springs zaměřené na technologii, zábavu a design.

Cameron uvedla, že modeling je posedlý krásou, štíhlostí a také ženami s bílou kůží. „Po několik staletí se krásou rozumí být zdravý a mladý. To je to, co máme biologicky naprogramované k obdivování. Dnes je to ale také výška, štíhlost, ženský vzhled a bílá kůže. Tohle je odkaz, který si z toho odnášíme," řekla.

„Dostane se to mimo vaši kontrolu. Je to sice úžasné, ale není to správná kariérní cesta,“ přiznala modelka, která zároveň dodala, že si je vědoma toho, že ona sama vyhrála v genetické loterii, když se narodila s přirozeně štíhlou a vysokou postavou.

Reklama

Další články

Načítám