Hlavní obsah
Článek

Porovnávat pozadí své přítelkyně s věhlasným zadečkem Pippy Middleton (40) se opravdu nesluší. Zvlášť v případě, že přítelkyně z tohoto „souboje“ vyjde jako poražená. Své o tom ví už i nejmenovaný Angličan, kterému se jeho milá dokonale pomstila. Po celé jedné straně jeho modrého Peugeotu napsala: „Pořád ještě má Pippa lepší zadek, než já?“

Zalíbení v zadečku mladší sestry vévodkyně z Cambridge (42) našla spousta mužů po celém světě, ale většinou mají alespoň tolik taktu, aby o tom permanentně neinformovaly své partnerky. Dotyčný Angličan chtěl nejspíš své drahé polovičce naznačit, že by na sobě mohla trochu zapracovat, aby měla stejně pěkné pozadí jako Pippa Middleton, té se však pochopitelně jeho nejapné připomínky dotkly.

Jelikož si dívka dala opravdu záležet a nápis provedla bílou nesmývatelnou barvou, nešťastníkovi nezbylo nic jiného, než s takto „vylepšeným“ vozidlem vyrazit do ulic Birminghamu, kde samozřejmě od lidí sklidil řadu posměšků.

„Vypadá to, že tenhle chlápek udělal prvotřídní chybu, protože byl až příliš upřímný. Všichni přece vědí, že když se vás přítelkyně zeptá, jestli je někdo přitažlivější než ona, nikdy nesmíte říct, že ano. I když by to třeba byla pravda,“ nechal se slyšet místní stavař Clark Butler.

„Je to zvláštní reakce, protože zadek Pippy je lepší, než většiny žen. Ona prostě jen nezvádla pravdu,“ snesla se kritika od jeho kolegy Dereka Bushella i na žárlivou reakci motoristovy přítelkyně.

Tento muž má pravdu, jelikož pozadí sestry princezny Catherine se stalo opravdovým fenoménem. Po královské svatbě byla dokonce na Facebooku založena skupina fanoušků, jež má již přes 217 tisíc členů a která vzdává poctu právě této části jejího těla. Tito fanoušci byli zároveň i autory triček a pánských boxerek s odvážnými nápisy adresovanými právě na sexy Pippu.

Reklama

Další články

Načítám