Hlavní obsah
Článek

Odvážné stylingy, boty na vysokých podpatcích, výrazné líčení. To jsou propriety, které si poslední dobou oblíbila zpěvačka Ewa Farna (30). Jak moc jí to sluší, o tom jsme se mohli už několikrát přesvědčit. Ovšem pozor, málokterá žena se může pochlubit tím, že i když se večer odlíčí, zůstane krásná jak obrázek.

Ewa k těm šťastným patří, o čemž nás přesvědčila snímkem, který pro své fanoušky vyvěsila na sociální síti a na němž s vyplazeným jazykem vypadá vážně roztomile. O tom, že má Ewička ráda divočinu, se ostatně mohli přesvědčit diváci talentové soutěže, kde zpěvačka nejen hodnotí, ale svou bezprostředností taky hodně baví.

Zlí jazykové sice tvrdí, že takhle mladá holka nemá v porotě co dělat, ti ale pravděpodobně zapomněli, co všechno už Ewa za svou zatím vcelku krátkou kariéru dokázala. Jen namátkou: Začalo to zlatou příčkou v soutěži Šance na úspěch v roce 2006, titulem Objev roku v anketě Český slavík téhož roku, následovala platinová deska za první album, čtvrté místo mezi zpěvačkami ve Slavíkovi 2007, platinová deska za prodej druhého alba, titul třetí nejlepší zpěvačky na cenách Anděl 2007 a stejné umístění následovalo na Slavíkovi v letech 2008, 2009, 2010, 2011 i 2012. Za těch pár let je toho zkrátka víc, než kdokoli jiný dokázal za celý život. Kdo se tímhle může v dnešní konkurenci pochlubit?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám