Hlavní obsah
Článek

Holky, máte to ale starosti, co? Nedávno veřejně medializovaný strach sexbomby Karolíny Krézlové (36), nádherné zpěvačky, která má udržovat poměr s porotcem Talentu Jaro Slávikem (49), jež se má třást hrůzou kvůli další producentově údajné exmilence Báře Novotné, má dohru. Redakci Super.cz se ozvala Novotná, kterou popudilo, že podle hvězdičky Karolíny má být na hlavu a jde z ní strach. „Trpí paranoiou,“ tvrdí krásná Bára.

„Popravdě, když jsem včera četla její prohlášení o tom, jak se cítí ohrožená, pronásledovaná a tak podobně, musela jsem se smát a opravdu mi není jasné, jak se člověk, trpící evidentně nějakými stavy paranoie, může o někom domnívat, že není psychicky v pořádku,“ uvedla Novotná. Myslí si, že Krézlová má potřebu vytvářet umělé a iracionální kauzy i přesto, že na nich nemá jak vydělat.

„Takový člověk by se neměl domnívat, ale léčit. Takže tudy cesta opravdu nevede. Pokud slečna Krézlová překousne fakt, že je pro mě naprosto nezajímavý člověk a tyhle mediální tahanice jsou jen ztrátou času, bude to pro všechny strany nejlepší,“ dodala Barbora, jež se prý mermomocí snažila s Krézlovou seznámit, což samozřejmě Novotná odmítá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám