Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na první pohled roztomilý, i když stárnoucí diblík, ve skutečnosti prý ale semetrika! Tak někteří hodnotí herečku Báru Štěpánovou, která září v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 coby potrhlá, ale sympatická vrchní sestra Babeta Trefná. V reálu je prý jejím úplným opakem. „Je nepříjemná a povyšuje se nad ostatní,“ tvrdí její bývalý kolega z divadla Pavel Novotný (43), který Štěpánovou dokonce kvůli jejímu chování měl vyhodit z televizního pořadu.

Protekční spratek Pavel Novotný si nikdy nebere servítky, ale tentokrát byl asi ještě ostřejší, než kdy jindy. Bývalou Havlovu sekretářku a současnou hvězdu Ordinace, v níž se snaží víceméně kopírovat oblíbenou vrchní sestru Ivu Janžurovou z Nemocnice na kraji města, obvinil z opravdu hnusného chování vůči svému okolí.

„Řekl bych, že figuru nesoudné, prostoduché slepice psali Báře na tělo. Zažil jsem ji dost dlouho v divadelním souboru (Františka Ringo Čecha, který se k ní raději vůbec nechce vyjadřovat – pozn. red.) a moc nevěřím, že existuje „intelektuální divák“, který považuje Barunku za „takovou inteligentní osobu“, rozepsal se Novotný v reakci nad hláškou herečky, že jí, coby inteligentní osobě, diváci vyčítají plytkou postavu Trefné. A pak novinář, herec a hráč pokeru dál ťal do živého. Štěpánovou označil výrazem pro druh skotu, který je i v názvu jednoho veselého sýra.

„Mě na ní s**la jedna věc. Nejde o to, že je hrozně sebevědomá, nesoudná a má nos nahoru, to je u umělců v pořádku, ale ona krom toho, že hrozně machrovala a chovala se povýšeně k různému personálu, recepčním, obsluhám restaurací a tak, což je taky u umělců v pořádku, tak byla velmi nepříjemná a povýšená i třeba na méně známější kolegy v souboru,“ nebere si servítky protekční spratek Pavel.

Kvůli jejímu arogantnímu chování prý také musel Štěpánovou vyhodit z roztočené Poker show na Nově, kde údajně měla být též velmi nepříjemná. „Vadilo jí být u jednoho stolu se Sámerem Issou a Hankou Mašlíkovou, kterým dávala nepokrytě najevo, že ona je úplně někde jinde, přitom oni s ní jen bezproblémově účinkovali,“ dodal Novotný.

Mašlíková si už prý na chování Štěpánové nepamatuje, zato Sámer Issa velmi dobře. „Šla pryč, protože se vážně chovala jako píp. Všichni ostatní k učení se pokeru přistupovali pozitivně, ona ne. Jako by tam byla za trest. Byla nepříjemná, hnusná a zlá. Kazila nám náladu, tak jsme jí naznačili, ať si vybere jiný tým nebo ať úplně odejde,“ řekl Super.cz Issa.

Štěpánovou se nám nepodařilo zkontaktovat, podle jejího manžela by s námi ale stejně odmítla hovořit. Že by se projevila ona zmíněná namyšlenost? Bůh suď. Každopádně je pravda, že i sama Bára v rozhovorech přiznává, že umí být na lidi pěkně nepříjemná. Pod slupkou sympatické Babety se, jak se zdá, skrývá možná něco hodně nepěkného…

Reklama

Další články

Načítám