Hlavní obsah
Článek

Jedním z mála profesionálů po boku kontroverzní zpěvačky Ivety Bartošové (†48) byl manažer Richard Dušák, který má za sebou úspěšnou kariéru, z níž ční jeho péče o Petra Muka (†45). Teď se rozpovídal o své spolupráci s Ivetou Bartošovou a nebyla to veselá slova. „Ten Ital Domenico Martucci (47) ji strhnul zpět k popíjení,“ říká nekompromisně o bývalém milenci pěnice, a odmítá tak tvrzení samozvaného donchuána o tom, že jen za jeho vztahu s Ivetou na tom byla nejlépe.

„Skutečně dělala vše pro návrat, začala se i léčit. Zdálo se, že se to pomalu vrací do starých kolejí, ale bohužel, pak to přišlo,“ vzpomíná Dušák, za jehož manažerování to skutečně s Ivetou vypadalo nadějně. Najednou se ale odnikud vynořil „hrábě“ a nadějím byl konec.

„Pak se objevil ten její Ital. Narušil všechny postupy, včetně léčebných, dostal ji zpátky, tím ji strhnul zpět k popíjení – a bylo to. Ve chvíli, kdy řekli, že se musí nastoupit léčba, on ji sebral, odvez do Itálie,“ vybavuje si v rozhovoru pro Aha! Richard Dušák, který na základě tehdejšího Ivetina nedodržení pracovních povinností se zpěvačkou okamžitě ukončil spolupráci. Bartošové ale dál přeje, aby se jí alespoň částečný comeback vydařil.

Reklama

Další články

Načítám