Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také naši sousedé na Slovensku podlehli před osmi lety fenoménu SuperStar. Zatímco u nás se první SuperStar stala Aneta Langerová, Slovensko okouzlila tehdy třiadvacetiletá Katka Koščová, která se stala první slovenskou vítězkou této populární pěvecké soutěže.

Sympatická zpěvačka má na svém kontě tři úspěšné desky, spolupráci s kapelou Neřež i projekty se známým producentem a skladatelem Michalem Horáčkem.

Během osmi let se Katka Koščová změnila k nepoznání. Ze štíhlé dívčiny vyrostla korpulentní dáma, která se letos v lednu poprvé stala maminkou. Na proměny Katky Koščové se podívejte do naší fotogalerie.

Katarína nedávno okouzlila diváky v pořadu Legendy popu, ve kterém interpretovala písničku Mariky Gombitové. Nejen přítomní diváci si všimli její nápadné podoby s českou zpěvačkou Ilonou Csákovou (53). A to je Katka o devět let mladší než Ilona!

Obě dvě zpěvačky toho však mají spoustu společného. Nejen to, že jsou pyšnými maminkami, ale zároveň si nedělají hlavu s pár kily navíc ani dvojitou bradou a raději si naplno užívají mateřských starostí a radostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám