Hlavní obsah
Článek

Nečekaná smrt herce Radoslava Brzobohatého (†79), jenž zesnul den před svými osmdesátinami, drtivě zasáhla nejen milióny jeho příznivců, ale především umělcovu rodinu. Naprosto zdrcený je ze skonu svého tatínka muzikant a herec Ondřej Brzobohatý (41). „To nedám, to nezvládnu,“ pronesl tiše v bezprostřední reakci.

Svého tatínka Ondra bezmezně obdivoval a i když se jeden čas s rodiči rozhádal kvůli své manželce, s níž už nyní nežije a má jinou přítelkyni křesťanského vyznání, která ho velmi miluje, oba muži měli mezi sebou pouto, které nikdo nemohl rozdělit. Proto není divu, že mladíka odchod jeho otce, jehož hluboce respektoval, zasáhl nebývalou silou.

„Odešel mi největší parťák, kamarád a nejlepší táta na světě, strašně to bolí. Byl to jeden z nejslušnějších lidí, který tady na tomhle světě existovali," řekl rozechvělým hlasem Ondra webu Prásk. Podle něj otec netrpěl žádnými zdravotními komplikacemi. Patrně nestorovi českého herectví vypovědělo slabé srdce. „Bylo to náhlý, odešel důstojně, tak jak přišel jako chlap, tak jako chlap odešel. V posledních chvílích jsem u něho nebyl," dodává syn zesnulého herce s tím, že otec by si nepřál, aby tak truchlil, protože je to prý jenom život, ale přesto ho ztráta nejbližšího rodinného příslušníka trápí. „Je to strašně bolestivé a strašně těžko se mi o tom mluví," dodal Ondřej Brzobohatý s pláčem.

Reklama

Další články

Načítám