Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Novácká sexbomba Michaela Ochotská (39) je čerstvě nezadaná. Není to však ale ani tak moc na základě její vlastní vůle. Paparazzi ji totiž nachytali na tajné schůzce s tenistou Lukášem Rosolem, o jehož blízkých kontaktech s moderátorkou Super.cz psal jako první. „Na základě snímků jsem se s Michaelou okamžitě rozešel,“ potvrdil Super.cz bohatý podnikatel.

„Ano. Rozešli jsme se na základě schůzky mé expartnerky s panem Rosolem a na základě snímků, které jsem z té schůzky viděl,“ řekl nám Exner s tím, že jeho rozchod s pohlednou moderátorkou je definitivní.

Snímky pořídili fotografové týdeníku Spy na pražském Spořilově. Na schůzku přišla nejen Ochotská s daviscupovým reprezentantem Rosolem, ale ještě další dva jejich přátelé. Ze snímků je prý ale jasně poznat, že nešlo o pouhé setkání přátel. Pár si prý rozhodně jen nepovídal, a proto se Michal Exner rozhodl dát hvězdě kopačky.

Super.cz o podivném přátelství Ochotské a tenisty informoval již dříve, tehdy se jí ale podařilo přítele přesvědčit, že jde jen o poplašné zprávy. Teď už se asi na nic nevymluví. „Jestli mi byla nevěrná již dříve? To nemohu vědět. Nezlobte se, ale víc se k tomu nebudu vyjadřovat,“ dodal Michal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám