Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Jessica Simpson (32), která v květnu porodila svého prvního potomka, dceru Maxwell, bojuje s kilogramy, které nabrala během těhotenství. A jak se zdá, konečně se jí začíná dařit.

Blondýnka přijala pozvání do televizní show Katie, kam dorazila v černých šatech značky Roland Mouret. Na úvod pyšně prohlásila, že od narození její dcerky, tedy od 1. května, shodila přes osmnáct kilogramů.

Jessica v rozhovoru přiznala, že netušila, jak těžké bude shodit přebytečná kila. „V těhotenství jsem na to vůbec nemyslela. Doktoři mi říkali, že mám v sobě prostě hodně vody, která s porodem odejde, ale nestalo se to,“ uvedla Jess.

Teď je hvězda známé reality show Newlyweds jen necelých pět kilogramů od své vysněné hmotnosti. „Svou dceru beru skoro všude s sebou. Mým novým cílem je ujít 14 tisíc kroků denně. Myslím, že hormony a kojení můžou za to, že jím tolik, kolik jím. Nikdy jsem nechtěla takové množství čokolády. Měla jsem se víc soustředit na dietu a hlídat to, co jím,“ uvedla zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám