Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americko-britská herečka Julianne Moore (51) je dítětem štěstěny. Nejen, že jí příroda nadělila nevídaný půvab a zvládla si vydobýt respekt v Hollywoodu, ale navíc má dar, že s přibývajícími léty roste i její šarm. Minulý týden například upoutala svou přirozenou krásou na premiéře nového filmu What Maisie Knew na filmovém festivalu v kanadském Torontu.

Moore vynikala svou alabastrovou pletí v kombinaci s černými šaty a překypovala úsměvy i sebedůvěrou. Není se čemu divit, když by s přehledem mohla strčit do kapsy mnohem mladší kolegyně.

Ačkoli je Moore jednou z nejslavnějších hereček a její talent je nezpochybnitelný, nejcennějšího hereckého uznání se dosud nedočkala. Na Oscara byla přitom nominována již čtyřikrát. Julianne je však stále velmi činorodá a ročně natáčí i pět celovečerních filmů.

Prvního velkého úspěchu se herečka dočkala díky snímku Uprchlík z roku 1993. Následovala divácky úspěšná i kritiky oceňovaná díla jako Big Lebowski, Magnolia, Hannibal či Hodiny. Naposledy vynikla v televizním filmu Prezidentské volby z roku 2012, kde si zahrála aljašskou guvernérku Sarah Palin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám