Hlavní obsah
Článek

O použité spodní prádlo má většinou zájem jen hrstka fetišistů. Aukční dům Omega v anglickém Stockportu věřil, že se ale značně rozšíří, když půjdou do dražby použité trenýrky Elvise Presleyho. Jeho počůrané světle šedé spodní prádlo však bylo příliš nechutné, aby dražitele vyburcovalo k dostatečnému souboji. Omega Auctions počítal s výtěžkem až 300 tisíc korun, jenže kupec se nakonec vůbec nenašel.

O spodní prádlo byl velmi mdlý zájem a poslední přihazující skončil na pěti tisících librách – asi 154 tisících korunách. Jenže aukční dům měl v zadání dosáhnout minimálně hodnoty sedmi tisíc liber – asi 215 tisíc korun. Takže Elvisovy počůrané bombarďáky byly z dražby staženy jako neprodejné.

Presley tyto trenýrky měl na sobě pod bílým kostýmem v roce 1977. Uchovaly se nevyprané a na první pohled znečištěné. Zpěvák si pod bílé kostýmy bral upnuté světlé prádlo, tento kousek patří do série podobných, skvrny na něm ale původní bělost poněkud kazí. Do aukce je věnovalo dědictví po Vernonu Presleym, Elvisovu otci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám