Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vklouznout do miniaturních bikin po dvou měsících od porodu, to si dovede představit asi jen málokterá maminka. Avšak kdo jiný než nejlépe placená modelka světa Gisele Bündchen (43) by se měl do formy dostat v rekordně krátkém čase? Krásná Brazilka si v posledních dnech užívá dovolené na Havaji.

Obdivuhodně štíhlá modelka si s přehledem mohla dovolit trojúhelníčkové bikiny se zavazováním na šňůrky. Obdivné pohledy si přitom neodpustila většina ostatních klientů luxusního hotelového resortu. Samotná Gisele se obklopila rodinou - manželem Tomem Bradym (35), jenž je hráčem amerického fotbalu za tým New England Patriots, a jejich dvěma dětmi.

Dvojice má již tříletého syna Benjamina a roztomilou dvouměsíční holčičku Vivian Lake, s níž se Gisele v pátek pochlubila i na Facebooku. Právě tam totiž poslala společný snímek pořízený na Havaji se slovy: „Láska je všechno!!! Veselý pátek a plno lásky všem.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám