Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle dobře Bára Basiková (61) už dlouho nevypadala. Rok před padesátkou jí zmizely kruhy pod očima, opálila se a konečně na sebe natáhla jiné svršky než černé. Může si to totiž dovolit, protože se jí povedlo znatelně zhubnout.

Přitom tvrdí, že pro to nic zvláštního nedělá. Jen si velmi sporadicky dopřeje nějakou zkrášlovací proceduru. Nestará se jen o obličej, ale i o ruce, na kterých je podle odborníků nejdříve vidět stárnutí kůže. Při jedné takové jsme zpěvačku zastihli na kosmetickém veletrhu, kam dorazila s kolegyněmi z muzikálu Kapka medu pro Verunku.

Nový dětský muzikál zkouší Bára prakticky denně, protože bude mít v sobotu premiéru. Pak už má čas jen na syna Tedíka, který začal chodit do školky, což je pro chlapečka pořádná změna. Snáší to ale prý poměrně dobře. Další změnou pro zpěvačku je to, že se její dvacetiletá dvojčata Anna a Marie osamostatnila a odstěhovala se. V novém bytě na Starém Městě, kam se Bára přestěhovala z Karlína, kde žila od narození dcer, tak už bydlí jenom ve třech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám