Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když byste jeli třeba do Kodaně a pustili si dánskou televizi, mohla by vám být povědomá tvář muže, který se objevuje v jedné z populárních reklam na kávu. Černobílý spot ve stylu slavné éry hollywoodských filmů na první pohled zaujme čistými liniemi a pohlednými protagonisty.

Super.cz zjistil, že si v něm s půvabnou modelkou z Varšavy zahrál hlavní roli Petr Polák. O zdrojích příjmů manžela zpěvačky Báry Basikové (61) se různě spekuluje, údajně na tom byl tak, že se musel živit jako taxikář. Ale není to tak úplně pravda. V agenturách, které obsazují role do reklamních spotů, je velmi oblíbenou tváří.

"Byla to už asi čtyřicátá reklama, kterou jsem točil," prozradil Super.cz Petr. „A asi nejhezčí," dodal s tím, že se pod taktovkou slovenského režiséra Romana Valenty natáčelo na pražské Kampě a v hotelu Praha. Nevadilo mu ani to, že si kvůli natáčení musel oholit svoje oblíbené strniště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám