Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dva roky po „rozvodu“ s bývalým registrovaným partnerem si dosavadní moderátor Dobrého rána České televize Honza Musil (45) konečně zase našel lásku. A znovu zamířil do těch nejmladších vod. „Je mi osmnáct, ještě studuju,“ prozradil nám sympaťák Patrik, s kterým se Musil vodí za ručičku poslední měsíc.

Musil veřejně představil svého mladíčka při moderování akce nadace Rakovina – věc veřejná, při které se vyhlašovali vítězové soutěže Pošli svůj příběh, v které měli lidé, kteří se setkali s touto zákeřnou nemocí, popsat své zkušenosti. Musil právě před lety s touto nemocí také bojoval, a proto se snaží pomoci nemocným a jejich blízkým, jak se dá.

Na svém hnědookém blonďáčkovi mohl oči nechat a stejně tomu bylo i naopak. „Potkali jsme se na ulici a hned přeskočila jiskra,“ vzpomíná Honza, který i kvůli nedostatku lásky sekl s prací v televizi. „Chtěl jsem si konečně uspořádat soukromý život a ne mít pořád jedno zázemí v Praze a druhé v Brně. Proto jsem od moderování v České televizi po dvou letech utekl,“ říká. A co na Honzovi jeho mladičkého přítele zaujalo? To nám nechtěl prozradit. „On vám to řekne za rok, že mě vlastně vůbec neměl rád,“ vtipkuje Musil s tím, že při prvním setkání mladík neměl tušení, do koho se to vlastně zakoukal.

Honza Musil nyní s láskou po svém boku připravuje nový televizní projekt. Půjde o talkshow ve stylu kdysi populárního nováckého Áčka.

Reklama

Další články

Načítám