Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocker Marilyn Manson (44) ve středu večer zkolaboval během koncertu v Kanadě přímo na pódiu. Kontroverzní zpěvák zrovna nadšenému publiku zpíval svůj hit Beautiful People, když se po chvíli přiblížil klečmo k zemi a jen s vypětím sil dál zpíval. Následně po pár vteřinách zkolaboval.

Inkriminovaný koncert se konal v kanadském Saskatoonu. Zhruba po hodině od jeho zahájení Manson burácejícímu a vyprodanému sálu představil song z roku 1996, ale udělalo se mu nevolno. Poté, co omdlel, však kapela hrála dál. Mansona nakonec odtáhli do zákulisí až po skončení songu. Zpěvákův kolaps nezpůsobil příliš velké pozdvižení, jelikož si publikum a možná ani samotní hudebníci nebyli jistí, zda se nejedná pouze o další Marilynův ‚choreografický výstup‘.

Koncert musel být předčasně ukončen a k místu byla přivolána sanitka. Otřesený zpěvák byl ošetřen, ale převoz do nemocnice nebyl nutný. Jeho následné kroky vedly na hotelový pokoj, kde se nyní doléčuje z chřipky. Zpěvák se údajně cítil kvůli nemoci celý den zle, ale nechtěl vystoupení rušit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám