Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podnikatel v oboru praní prádla, bývalý hokejista Václav Benda už si našel náhradnici za manželku Alici Bendovou (50). Krásná herečka ho opustila kvůli jeho početným nevěrám. A sama má už nový vztah, i když ještě nejsou s manželem rozvedení.

Alice se dvěma dětmi, Aličkou a Vašíkem, žije se sedmadvacetiletým partnerem Michalem Topolem a je spokojená. To, že se její muž objevil na párty s jinou, ji konečně nechává klidnou, ačkoli jsou oficiálně ještě manželé. Brunetka Jiřina je trochu podobný typ jako Alice.

O manželově nové partnerce herečka ví, manžel jí o ní prý sám řekl. "Tentokrát je to poprvé, co to neberu jako nevěru. Mám také svůj vztah, žijeme odděleně. O rozvod jsme nepožádali, ještě to není na pořadu dne," řekla Bendová deníku Blesk. Bendovou manžel podle jejích slov podvedl snad stokrát, i v době těhotenství, a dokonce měl svádět i její sestru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám