Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) dává v posledních dnech jasně najevo, jaké jsou její životní hodnoty. Zatímco její snoubenec Tomáš Plekanec (28) na Slovensku bojuje o titul mistra světa v ledním hokeji, ona ho téměř nepodporuje. Proč?

Od prvního zápasu na Mistrovství světa v ledním hokeji se výkony Tomáše Plekance jen zlepšují. Od dobrých zákroků přes ty výborné až k fantastickým. Vrcholem byl středeční čtvrtfinálový zápas se Spojenými státy, kdy si Plekanec s americkými obránci doslova hrál. V padesáté první minutě dal dokonce gól a na dva přihrával. To vše zpěvačka a hokejistova snoubenka Lucie Vondráčková propásla. Důvod? Peníze.

„Lucie jezdí na hokej na Slovensko nárazově. Je to zpěvačka a herečka, takže musí vydělávat a pracovat. Nemůže tam být pořád. Teď je v Praze a nevím, kdy zase pojede na Slovensko,“ svěřil se Super.cz Lucčin otec Jiří Vondráček.

To Inna Puhajková (38) své pracovní závazky hodila naprosto za hlavu. Jako správná partnerka vytíženého hokejisty dobře ví, že psychika je u vrcholových sportovců nejdůležitějším faktorem. Přestože sama přiznává, že se s Jaromírem Jágrem (52) často hádají a jejich vztah prochází krizí, nepropásla zatím ani jeden důležitý zápas. Naopak. Na stadionu se Inna  stala nejsledovanější fanynkou českého týmu.

Reklama

Další články

Načítám