Hlavní obsah
Článek

Bývalý televizní hlasatel Alexander Hemala se po dlouhé době objevil ve společnosti. A hned si k tomu vybral tu nejlepší příležitost, když si nenechal ujít společenskou událost roku - Ples v Opeře.

Hemala si ples užíval společně se svou sympatickou manželkou Vlastou. Hemalově o tři roky mladší ženě to v šatech s hlubokým výstřihem moc slušelo a přítomní pánové měli co dělat, aby se jí dívali jen a jen do očí.

Alexander Hemala před dvěma lety okouzloval divačky v taneční soutěži StarDance. Ač vypadl hned po Veronice Žilkové jako teprve druhý soutěžící, tančit určitě nezapomněl. Tentokrát to ale na tanečním parketu neroztočil.

"Na plesy chodím pravidelně spíše pracovně, protože je moderuji. Ples v Opeře je výjimkou. Je to moc příjemná společenská událost, na které už jsem v minulosti dvakrát byl. Moc jsme si to se ženou užili, ač jsme netančili, protože manželka byla nachlazená. Spíše jsme se kochali pohledem z lóže na tancující,“ prozradil Super.cz Hemala s tím, že od StarDance toho moc nenatančil.

"Sice jsem prošel školením tance ve StarDance, ale přiznám se, že moc často netančím,“ dodal s úsměvem sympatický moderátor, kterému dělala chvilku společnost i hvězdná Bond girl Tonia Sotiropoulou, jež byla speciálním hostem Plesu v Opeře.

„Byla moc sympatická a vypadala, že si ples s neskrývaným nadšením doopravdy užívá,“ uzavřel Hemala, jež s kráskou ochotně zapózoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám