Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywood postihla další tragická ztráta. V pouhých 54 letech zemřel na následky těžkého infarktu prodělaného před necelými dvěma měsíci Michael Clarke Duncan, který se filmovým nadšencům vryl do paměti jako obr John s magickými schopnostmi ze snímku Zelená míle.

Úmrtí herce potvrdila jeho snoubenka Omarosa Manigault-Stallworth, došlo k němu v pondělí ráno v losangeleské nemocnici. Duncan prodělal 13. července infarkt a následně se už zcela nevyléčil. „Jsem zničená. Byl láskou mého života,“ řekla Manigault-Stallworth. V současnosti se již připravují oba pohřby, veřejný i soukromý v rodinném kruhu.

Tragická událost zasáhla i Duncanova hereckého kolegu a přítele Toma Hankse: „Jsem nesmírně smutný, že jsme ztratili ‚velkého Mikea‘. On byl poklad, který jsme objevili při natáčení Zelené míle. Byl okouzlující.“

Michael Clarke Duncan byl za Zelenou míli z roku 1998 nominován na Oscara. Od té doby pracoval na téměř v padesátce filmů a několika seriálech. Vzpomeňme například snímky Můj soused zabiják, Planeta opic, Daredevil, Sin City – město hříchu, Ostrov a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám