Hlavní obsah
Článek

Filipínci mají soutěže krásy opravdu velmi rádi a k finalistkám se po celou dobu jejich pobytu na ostrovech chovají jako k celebritám. Všude je ve velkém stylu slavnostně vítají a na ostrově Cebu nezůstali pozadu. Opět hrála živá hudba, dívky byly při výstupu z letadla dekorovány za přítomnosti médií. Z českých soutěžících byli na Cebu tak uneseni, že jim i policisté rádi dovolili zapózovat si na jejich motorkách před letištní halou. Přestože v mnohých zemích by se mohlo jednat o přestupek, na Filipínách se nejspíš podobné věci neřeší.

Krásky následně čekal uvítací program v centru města, prohlédly si také pevnost a jako překvapení na ně u brány čekaly jejich filipínské kolegyně – Miss Cebu, které je ozdobily dalšími vítacími korálky. Všechny finalistky mluví dobře anglicky, takže se s místními Miss okamžitě pustily do hovoru a zjevně si měly co říct. Kdo ví, třeba jim exotické královny krásy prozradily nějaké triky, jak ocenění v soutěži získat.

„Jsou nádherné, především jedna z Filipínek má tak nádherné rysy, pleť a celkově výjimečnou tvář, že jsme z ní nemohly oči spustit“, svěřily se po společném obědě na zahradě nádherné vily ve španělském stylu z 19. století české uchazečky o korunku krásy.

Podle toho, jak Filipínci naopak nemůžou odtrhnout zrak z českých finalistek, kdekoliv se objeví, vypadá to, že pro obyvatele ostrovů jsou exotickými kráskami právě ony.

Reklama

Další články

Načítám