Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) se rozpovídala o svém údajném angažmá v muzikálu Mata Hari. S muzikálem prý nemá vůbec nic společného a odmítá, že by snad někdy dostala nabídku v něm účinkovat, jak už loni přetřásala některá média. Hitmaker Michal David (63) jí měl údajně slíbit titulní roli v tomto muzikálu, což Absolonová odmítá. Slavnou špiónku si zahraje Kateřina Brožová (56).

„V Mata Hari jsem nikdy neměla hrát, neměla jsem podepsanou žádnou smlouvu, ani nebylo nikdy v plánu, abych v tomto muzikálu hrála. To, že se před několika lety pláclo v souvislosti s tímto muzikálem moje jméno, hned neznamená, že v něm automaticky hraju,“ vysvětlila Super.cz zpěvačka.

„Opravdu jsem neměla slíbenou žádnou roli, Michalovi ale přeju, aby se mu muzikál vyvedl,“ zdůraznila Absolonová.

Populární zpěvačka by se nebránila založit s přítelem Vratislavem rodinu. Ve smlouvách už od loňska nepodepisuje kolonku „zákaz otěhotnění“. V pětatřiceti letech už jí přeci jen tikají biologické hodiny. Plánuje snad v nejbližší době potomka?

„Dítě se neplánuje, po dítěti se touží,“ řekla nám krátce k otázce mateřství zpěvačka, kterou můžeme vidět hned v několika úspěšných muzikálech. Exceluje v představeních Bídníci, Vražda za oponou či v americkém muzikálu Funny Girl.

Reklama

Další články

Načítám