Hlavní obsah
Článek

V Čechách pracuje jen sporadicky, ale v zahraničí boduje. Řeč je o modelce Kateřině Sokolové (34), která se raduje z dalšího úspěchu v kariéře. Minulý týden Katka nafotila exkluzivní snímky pro magazín Elle Oriental. Opravdu nešlo o nějakou běžnou práci řadové modelky.

Miss České republiky 2007 totiž fotila editorial zasvěcený módní značce Chanel a byla ozdobena šperky v hodnotě desítek miliónů korun. Focení probíhalo v butiku slavného francouzského módního domu na náměstí Vendome a zajímavé bylo, že vše měla na svědomí sama šéfredaktorka Elle Oriental Désirée Sadek.

„Musím říct, že celé focení byl skvělý profesionální zážitek. Byl skvělý tým i atmosféra během focení,“ nechala se slyšet Sokolová.

Vzhledem k tomu, že se fotily šperky zdobené brilianty, safíry a černými diamanty astronomické hodnoty, tak na place nemohli chybět ozbrojení strážci. „Tak nádherné a hlavně drahé šperky jsem v životě neviděla. Celou dobu focení u mě stála ochranka a šperky jsme měli k dispozici na nafocení jen pár hodin,“ říká Katka.

Sokolová by se měla s největší pravděpodobností objevit nejen uvnitř, ale i na obálce březnového čísla časopisu. „Pro každou modelku je čest mít cover Elle ve svém portfoliu,“ tetelí se misska. Sokolová stráví následující dva týdny v Čechách, kde se mimo jiné objeví na Plese v Opeře. Následně ji čeká měsíční dovolená s přítelem v Thajsku a poté se vrací zpět za pracovními povinnostmi do Paříže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám