Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Libuška Vojtková má nový job. Udělala si trenérský kurz na cvičení pro těhotné ženy. A školila ji opravdová hvězda v oboru David Huf. „S Davidem nás dala dohromady společná kamarádka Marie Růžičková, která řídí Kroužky na Vltavě, což je skvělé centrum pro děti. Sama sem už delší dobu jezdím se synem Matyášem (5). Tým Davida Hufa zde organizuje a vede tréninky a kurzy nejen pro maminky. Maruška se zmínila, že plánuje otevřít kurz cvičení pro těhotné, který tu chyběl, a hledá lektorku. Moc ráda jsem s její nabídkou souhlasila,“ prozradila .

„Snažíme se pro nastávající maminky připravit ten nejlepší kurz, aby se i v těhotenství cítily výborně. Samotnou mne cvičení s těhotnými zajímá od doby, kdy jsem sama byla těhotná, proto jsem s touto myšlenkou koketovala už delší dobu," vysvětluje Vojtková, maminka syna Matyáše, kterého má s rockerem Pepou Vojtkem (58).

Libuška je šťastná po boku podnikatele Ivana Bleyera, ale dalšího potomka zatím neplánuje. „S přítelem přemýšlíme v poslední době nad společným bydlením. Miminko určitě přijde na řadu v ten správný čas,“ dodala Libuška.

Reklama

Další články

Načítám