Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Vlasta Horváth se svou manželkou Markétou a osmnáctiměsíční dcerou Lindou si užívali letních veder v italském přímořském letovisku Caorle. Zde se vítěz druhé řady SuperStar potkal také s kolegou Martinem Francem. Super.cz získal fotky z jejich dovolené.

Oba zpěváci cestovali na sever Itálie svými vozy, Vlasta s rodinou už o den dříve a Martin musel kvůli pracovním povinnostem přijet až den na to a bohužel strávil jak na rakouských, tak na italských autostrádách o tři hodiny víc času.

Když byla skupina cestovatelů v pátek večer konečně kompletní, vyrazilo se do ulic rozpáleného, ale malebného večerního Caorle, kde je každou noc čekala teplota kolem pětadvaceti stupňů. Martin se ujal kočárku s malou Lindou a razilo se do města na zmrzlinu, aby se trochu zchladili, pravé klasické italské malé presso a poté samozřejmě na víno. Už hned při první večerní návštěvě města každý z nich nakoupil dárky pro své nejbližší.

Každý den samozřejmě trávili zpěváci se svými rodinami čas u moře. Zatímco SuperStar Horváth spolu s rodinou jeden den odcestoval lodí do přilehlých mořských lagun, kde žil spisovatel Ernest Hemingway, France se oddával den poté rozkoším v Benátkách a hned následující den si samozřejmě sdělovali své dojmy z výletů.

Oba dva zpěváci se snažili každý den plavat na přibližně tři sta metrů vzdálený ponton, kde pak plánovali společně pikle na případnou další dovolenou, ale i spolupráci a slíbili si, že se určitě brzy zase potkají. V tomto momentu došlo ale k dost dramatické situaci. V jednu chvíli byli v bezprostřední blízkosti hejna nebezpečných medúz, které kolem pontonu plavaly. Z nepříjemné polízanice oba nakonec naštěstí vyvázli bez újmy.

Horváth musel opustit italskou destinaci už ve čtvrtek večer, protože ho v sobotu čekal koncert v Praze a Franceho tím pádem nechal užívat si slunečného italského počasí o den déle.

Související témata:
Medúzy

Reklama

Další články

Načítám