Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná žena na fotografii je Toni-Ann Filiti, sestra Sylvestera Stalloneho (66), která v neděli zemřela na následky vleklé rakoviny plic a jater. Svůj boj prohrála v pouhých osmačtyřiceti letech v blízkosti své rodiny doma u matky Jackie, kam byla převezena z nemocnice. Na snímcích je Toni-Ann zvěčněna ve svůj svatební den v říjnu 1990, kdy si v newyorském hotelu Mark brala Louise D’Alta.

Rodina Sylvestera Stalloneho se jen stěží vyrovnává s obdobím, kdy 12. července přišla o šestatřicetiletého Sage Stalloneho, jenž se ve svém domě předávkoval uklidňujícími léky a 26. srpna se naposledy rozloučila s Toni-Ann, která je hercovou nevlastní sestrou. Oba sourozenci mají stejnou matku. Ta také sdělila, že její dcera podlehla nemoci v neděli ráno v jejím domě v Santa Monice.

„Držela jsem ji v náručí. Právě jsem jí omyla obličej a řekla, jak krásně vypadá a ona v tu chvíli upadla do věčného spánku. Je tak mladá na to, aby odešla. Necítila žádnou bolest. Jak strašný je to měsíc. Nejdřív Sage a teď Toni. Je to těžké, ale teď už jsou spolu v nebi,“ řekla Jackie Stallone (90) pro New York Daily News. Podle jejích slov je Sylvester zničený a řekl, že už nedokáže cítit víc bolesti.

Reklama

Další články

Načítám