Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Patří k nejpohlednějším českým zpěvákům, v roce 2008, kdy zazářil v pěvecké soutěži X Factor, mu ležely davy dívek u nohou. Teď se tenhle fešák, který dobře vypadá, ale i výborně zpívá, rozhodl věnovat i herectví. David Gránský (20) totiž nastupuje do nováckého seriálu Gympl, kde si pořádně namlátí ústa se synem Petra Rychlého Ondrou!

„David nás zaujal už na kamerovkách svou bezprostředností. Díly s ním se začnou vysílat v březnu. Jeho postava Dany Ježdík bude přítelem dívky, kterou hraje krásná zpěvačka Eva Burešová, a rozbije si tam pořádně hubu s mladým Ondřejem Rychlým,“ prozradil nám zdroj ze štábu.

A i když má David sympatický kukuč, v Gymplu ho čeká hodně záporná role. „Je to klasický záporák, zatímco Ondra Rychlý typický klaďas. David bude vyvolávat neustálé hádky, bitky a intrikovat. Hraje syna pracháče, takového rozmazleného fracka, za kterého tatínek žehlí všechny jeho problémy. Myslí si, že si může dovolit všechno a každého si koupit,“ dodal zdroj.

Sám Gránský je zatím na slovo skoupý. „Je pravda, že s Novou spolupracuji, ale na čem konkrétně, o tom zatím nemůžu mluvit,“ řekl Super.cz. Diváci a hlavně divačky si tak na jeho premiéru budou muset počkat ještě necelé dva měsíce.

Reklama

Další články

Načítám