Hlavní obsah
Článek

V posledních pár týdnech se v českém šoubyznysu nehovoří snad o ničem jiném, než o případu nevěry manžela Gabriely Partyšové Josefa Kokty. Ten měl „omylem“ tak nešikovně upadnout na slávychtivou Ornellu Štikovou (19), že s ním nyní dívka čeká dítě. A co si myslí o slečně, která nadšeně do bulváru hlásí každý svůj pšouk, české celebrity?

„Předtím jsem se zastávala tý holky blonďatý. Když jsem ale viděla, že si pozve novináře na ultrazvuk, tak mi to přijde šílený. Měli by si to vyřešit doma,“ říká Agáta Hanychová, která má pro Ornellu lepší radu, jak se zviditelnit. „Až porodíš, přihlas se do miss,“ vzkazuje zlatokopce.

Drsnější slova volila během ankety na letošním ročníku Muže roku travesti komička Naděžda Krupská. „Má inteligenci záchodového prkénka, a podle toho se také projevuje. U ní to není o prospěchářství, je to pošahanost,“ tvrdí bez pardonu Krupská.

„Obdivuju Gábinu, jak to s bravurou sobě vlastní zvládá,“ říká producent Petr Šiška. „Nechci jí dělat reklamu. Už tak jí má dost. Ale že odtahovat muže od rodiny je hyenismus, na tom trvám,“ tvrdí zase Eva Decastelo. Do té a do Martiny Gavriely se ostatně Štiková nevybíravě pustila s ohledem na pestrou erotickou minulost obou dam. Pak na ni ale praskly hanbaté fotky a sama měla ostudu jak trám.

Reklama

Další články

Načítám