Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Podivín Zdeněk Macura (49), který se poslední dobou točí kolem Ivety Bartošové (†48), a jenž byl nedávno také v jejím domě, před kterým údajně došlo k jeho napadení, promluvil! Super.cz se svěřil s tím, jak se s Ivetou intimně sblížil, jaké s ní bylo milování a proč jejich vztah vůbec skončil. „Iveta byla velmi náruživá,“ tvrdí Macura.

Že je popová zpěvačka v ložnici náročnější, to se už ví déle. Macuru její láska k sexu ale hodně překvapila. „Je pravda, že jsem to vůbec nečekal, že bude v posteli tak vášnivá a tak nečekaně aktivní. Ale nevadilo mi to, cítil jsem se s ní dobře a čistě. Líp než kdy s ostatními ženami,“ řekl nám Zdeněk, který sebe a Ivetu označuje jako bobečky.

Cítil, že kontroverzní pěvecká diva má těžkou situaci a špatně se vyrovnává s mediálním zájmem. „Proto jsem na to přistoupil a měl s ní vztah. Dnes už vím, že kdo v médiích nechce být a nenahrává jim, skoro v nich není. Mezi Ivetou a mnou to trvalo několik týdnů. Chtěla to po mně každý den,“ krčí rameny údajný exmilenec Bartošové.

Konec prý byl překvapivý. „Předtím jsem nevěděl, že má problémy s alkoholem, to jsem zjistil až během našeho vztahu. Jednou měla jít na jednu akci, ale nešla. A její management mě z toho asi vinil, vzal si ji stranou a něco jí nakukal, protože se ode mě stáhla. Vadilo jim, že jí sem tam přinesu něco k pití. Ale kdo z nás nemá nějaký defekt? Navíc oni mezi sebou až chorobně soutěžili, kdo bude mít na Ivetu největší vliv. A ten jsem získával já, takže se mě potřebovali zbavit. A Iveta je bohužel lehce zmanipulovatelná. Věří lidem, aniž by si ověřila, kde je pravda,“ myslí si Macura.

Ten si s Bartošovou údajně začal na přelomu března a dubna loňského roku, před začátkem jejího vztahu s Domenicem Martuccim. „Ale i pak jsme spolu dál komunikovali. I na nabídku k sňatku zprvu reagovala pozitivně. Proto mi teď vadí, když se mnou nyní mluví, jako by předtím nechtěla, abych s ní pořád spal,“ dodal zhrzený Zdeněk Macura, jenž se ke zpěvačce dostal přes půjčku peněz.

Reklama

Další články

Načítám