Hlavní obsah
Článek

Český bulvár rozvíjí myšlenku, že by Dara Rolins (51) měla s partnerem Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským (47) podstoupit umělé oplodnění. Zpěvačka prostřednictvím Super.cz popřela jakékoli spekulace o technice in vitro a svěřila se nám, jak je znechucená některými lidmi, kteří s tímto závažným tématem lehkomyslně zacházejí.

„Nevinná otázka v rozhovoru, co si myslím o umělém oplodnění, způsobila, že mi teď všichni vnucují fakt, že ho chci podstoupit, nebo jsem snad už dokonce podstoupila. Je to nesmysl. Řekla jsem jen, že pro ženy, které nemůžou mít děti přirozenou cestou, je to skvělá volba. To je celé,“ říká Dara.

„Možná díky tomu, že jde mezi slavnými o běžný způsob otěhotnění, jsou novináři přesvědčení, že mně ani nic jiného nezbývá. Nepatřím mezi ty veřejně známé hvězdy, které mají zodpovědnost vůči lidem, které zaměstnávají, ani nepatřím mezi slavné ženy, které si nemůžou dovolit spontánně otěhotnět kvůli pracovním povinnostem, naplánovaným projektům, filmům a turné,“ ostře se ohradila Dara proti obvinění, že by snad její druhé těhotenství ovlivňovala kariéra.

Rolins a Rytmus se dostali pod drobnohled novinářů poté, co se zpěvačka nechala slyšet, že pracují na dítěti. „Udělala jsem chybu, že jsem se vůbec zmínila o tom, že bychom s Patrikem chtěli mít dítě,“ říká.

Nejvíc Daru Rolins mrzí, že tak závažné téma, jakým umělé oplodnění bezesporu je, média zneužívají. „Dělají, jako by šlo o kožní nemoc. Něco, za co by se žena měla stydět a odradí tak ženy, které o této možnosti uvažují,“ kroutí hlavou Dara.

Reklama

Další články

Načítám