Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vydavatelství britského magazínu Elle se podařilo zlákat k nafocení březnové obálky tamní celebritu číslo jedna. Victoria Beckham (50) přijala nabídku na vytvoření senzačních módních snímků, na kterých bývalá členka Spice Girls na blížící se čtyřicítku rozhodně nevypadá. Victoria se dokonce odhodlala i k svlečení do kratičkých šortek, a znovu tak ukázala svou hubenou postavičku americké velikosti nula (česká velikost 30/32).

Bývalá Posh Spice se v magazínu, který se objeví na pultech v Británii 30. ledna, nechala slyšet, že je velká puntičkářka a musí mít vše pod kontrolou. Čtyřnásobná maminka, která by se mohla s přehledem oblékat v dětském oddělení, rovněž uvedla, že je pro ni těžké věřit lidem a že se vždy obávala toho, že její kolegyně, a dokonce i manžel jsou víc populární než ona.

„Měla bych důvěřovat lidem, ale protože jsem blázen do kontrolování všeho, někdy to je pro mě těžké. Musím prostě řídit úplně všechno. Nedokážu se přes to přenést, ale stále se o to snažím. Je to složité i proto, že mám tak specifickou vizi.“

Victoria rovněž přiznala svou nejistotu: „Když jsem stála na pódiu se Spice Girls, myslela jsem si, že se lidé přišli podívat na ostatní čtyři holky, ne na mě. A když jdeme ven s Davidem a lidé fotí, říkám si, že chtějí Davidovu fotku.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám