Hlavní obsah
Článek

Nedávno jsme představili vítěze soutěže Muž roku. Mnohé ženské oko potěšily jejich snímky v prádle, ale přece jen, modelingové fotky to nebyly. Super.cz objevil českého modela, který je neuvěřitelně podobný slavnému britskému herci, jehož jsme naposledy viděli jako doktora Watsona po boku Roberta Downey Jr. v roli slavného detektiva v novém zpracování Sherlocka Holmese.

Profesionální model Jan Havlovic má ovšem ještě mnohem dokonalejší tělo než devětatřicetiletý krasavec Jude Law, jenž vstoupil do diváckého povědomí díky snímku Talentovaný pan Ripley. Ostatně i sám Jude Law byl do jednoho filmu vybrán díky své podobě se slavným hercem. V Letci si zahrál Errola Flynna.

Jan Havlovic se modelingu věnuje skoro deset let. Ped časem vyhrál modelingovou soutěž a stal se Tváří roku 2012. Získal také titul Sympaťák roku 2009. Pro focení si jej tentokrát vybral fotograf Josef Polášek, který pracuje na svém projektu Invekto. Fotilo se v Bruntále a v Karlově Studánce, kde jsou využity motivy vodopádu. „Musím říct, že mě opravdu překvapilo, že Jan opravdu vypadá v obličeji jako Jude Law," divil se i sám fotograf Polášek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám