Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Mladší sestra manželky prince Williama (41) Pippa Middleton (40), kterou zná téměř celý svět díky jejímu pozadí, jež proslavila během královské svatby, byla nedávno spatřena v Londýně, kde mířila na oběd do místní restaurace. Těžko říci, kdo půvabné brunetce dělal společnost, ale zdroje z jejího okolí uvádí, že se momentálně snaží dostat mezi muže z vyšších kruhů. Že by chtěla napodobit svou starší sestru Kate?

Pippa na schůzku zvolila pohodlný outfit, který sestával z džínových kalhot a šedého kožíšku. Vlasy měla ležérně rozpuštěné a obličej jí zkrášlovalo jen minimum make-upu.

Podle zahraničního tisku devětadvacetiletá brunetka, která je pořadatelkou večírků a nedávno vydala vlastní knihu, touží po lásce. Nedávno údajně navázala přátelství s belgickými bratry Cedricem a Williamem Frerovými, kteří jsou známými miliardáři. Podle jejich blízkých je přátelství s pohlednými muži záminkou, aby rozšířila svůj okruh vlivných přátel a seznámila se s tím pravým a vysoce postaveným mužem.

„Pippa má jedinou prioritu – najít si dokonalého muže. Je nepochybně šikovná v tom pohybovat se v těch správných kruzích a blízký vztah k belgickým bratrům je toho důkazem,“ uvedl zdroj z Pippina okolí.

Reklama

Další články

Načítám