Hlavní obsah
Článek

"Tak posílám nějaké své úlovky z překrásného Norska, kde sice nejsou pláže s pětihvězdičkovými hotely a all inclusive, za to je tu úžasná příroda, která mi dodává neuvěřitelnou energii na celý rok," napsal Super.cz zpěvák Michael Foret a my nestačili zírat. Michael není žádný troškař, jeho úlovky měří kolem metru.

"Mám chycenou krásnou tresku, kterou jsem tahal půl hodiny z šedesáti metrů. Měří 97 centimetrů a je to zatím moje nej zlatá ryba," pochlubil se. Pak ale chytil ještě přes metr dlouhého mníka a tím zdaleka nekončí.

Poslal i jeden neobvyklý úlovek, fotku zkrvavené ruky. "Holt i to je rybaření. Stalo se mi to, když jsem se snažil při jízdě na člunu zaháknout umělou návnadu za očko prutu, aby to nelítalo ve větru. Byly velký vlny, tak to v té rychlosti nadskočilo, cuklo a já to měl v prstu. Naštěstí máme v tábořišti dobrého ošetřovatele, tak už je to vše v pořádku," ujistil Michael.

Foret si chce během posledních srpnových týdnů na moři v Norsku vyčistit hlavu a nabrat síly v krásné přírodě mj. rybařením, které patří již několik let k jeho největším koníčkům. Od září ho čeká spousta práce. Kromě další sezóny muzikálu Bídníci začíná ve studiu intenzivně natáčet po čtyřech letech své nové album, na které si, stejně jako na ta předchozí, většinu textů a písní píše sám. Pilotní singl, který ponese název Z5, představí Michael Foret posluchačům již na podzim.

Reklama

Další články

Načítám