Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (58) už má zase úsměv na tváři. Poté, co zemřela její velká kamarádka Jiřina Jirásková (†81) a naše mnohonásobná Slavice musela kolem sebe poslouchat ošklivé narážky na to, že se na její smrti snažila zviditelnit, si konečně spravila chuť v pořadu Tobogán.

Ve stejném pořadu se Lucie Bílá objevila už loni. Tehdy byla velmi příjemně překvapena právě přítomností Jiřiny Jiráskové.

Rok se s rokem sešel a místo Jiřiny Jiráskové, jejíž loňskou návštěvu si hosté mohli jen připomenout, přišla smutnou atmosféru prolomit herečka Iva Janžurová (82), autoři Čtyřlístku manželé Němečkovi a jmenovkyně zpěvačky realitní makléřka Lucie Bílá.

Výborně naladěná Iva Janžurová, jíž to moc slušelo, se s Lucií Bílou ochotně vyfotografovala a zpěvačka se společnou fotkou pochlubila na sociální síti. Zlí jazykové by si jistě neodpustili ošklivé rýpnutí do naší Slavice, že se opět zviditelňuje, tentokrát po boku Ivy Janžurové, jež si s Jiráskovou zahrála v nezapomenutelné komedii Světáci.

Focení s nemocnou Jiřinou Jiráskovou před zraky novinářů ostře kritizoval "protekční spratek" Pavel Novotný (43) i jeho jmenovec, herec Michal Novotný.

„Děsím se chvíle, kdy začne lavírovat Jiřina Bohdalová,“ narážel Pavel Novotný na kamarádku a kolegyni Jiráskové, jež taktéž patří k nesmrtelným „světačkám“.

Samotná Bílá se nedávno nechala slyšet, že se ke všem údajným bulvárním pomluvám určitě brzy vyjádří. Nechtěla tak však učinit v období smutku a posledního rozloučení.

„Své obšírné stanovisko potvrzené řadou lidí, kteří byli Jiřince na sklonku jejího života oporou, vám samozřejmě později poskytnu,“ vzkázala. Každým dnem tak můžeme očekávat její reakci.

Reklama

Další články

Načítám