Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) se předvedla ve velmi odvážných šatech. Její dvorní návrhářka Tereza Sabáčková jí je navrhla na koncertní vystoupení. "Tady v Náchodě zpívám takovou orientální píseň, tak se mi zdály vhodné," řekla Super.cz o róbě, která měla rafinované průstřihy, jež odhalovaly hereččiny boky.

"Vážně chcete vědět, zda má kalhotky? No dobře, mám, podívejte," ukázala Ivana tělová tanga, která nebyla téměř rozeznatelná. Ivana měla problém sehnat správnou barvu, protože je na svoji barvu pleti hodně opálená.

"Byli jsme s manželem a dcerou v Egyptě, teprve včera jsme se vrátili. Byli jsme u Hurghady v Soma Bay a nezaznamenali jsme žádné problémy. Sofinka byla letos v létě v Egyptě dokonce dvakrát, vzal ji tam i její otec," vysvětlila Jirešová, která v odvážné róbě ukázala i nové tetování.

Má ho přes celou horní polovinu zad. "Je to stylizovaný lotosový květ. Je v barvách, v nichž má tetování i moje cvičitelka jógy, moc se mi líbily," vyprávěla Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám