Hlavní obsah
Článek

Václav Noid Bárta (43) má novou profesi. Pro televizní společenský magazín točí svůj deníček a stojí za to jej aspoň občas zhlédnout. My jsme tak viděli, jak natočil snoubenku Elišku Bučkovou (34), když ji počuralo jejich nové štěně anebo stehna v trenkách jeho kolegy Mariána Vojtka.

"Když něco dělám, tak to dělám poctivě a vážně. A myslím, že počuraný pejsek byl opravdu sólokapr," smál se Vašek, když jsme se ho ptali na jeho filmařské umění. Není to ale jediná novinka, co se jeho profesního života týče.

Dostal také první divadelní činoherní roli. "Hraju režiséra v operetě Mamzelle Nitouche. Ale moc mi to nejde, snad to diváci na premiéře nepoznají. Tu roli jsem zřejmě dostal za věrnost karlínskému divadlu," domnívá se Vašek.

Ledacos se změnilo i v jeho způsobu trávení volného času. Místo vysedávání po barech se vrátil ke sportu. "Každé ráno před zkouškou chodím na thaibox. A s bratrem jsme začali taky chodit na střelnici. S tou operou jsem nějak zjemněl, tak ze sebe potřebuju vydolovat starého dobrého drsňáka," dodal.

Reklama

Další články

Načítám