Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už zanedlouho se na televizních obrazovkách objeví další řada pěvecké soutěže SuperStar. Ta představí mnoho nových neokoukaných tváří, které by se svým umem rády zapojily do světa zvaného šoubyznys. Mezi nimi je i jméno, které je fanouškům české popové hudby tak trochu povědomé. Jednou z těch šťastných, kteří prošli sítem základního kola, je i Jacqueline Kahlová, starší sestra Deborah Kahlové, spíše známé jako Debbi.

„Do SuperStar mě vlastně přihlásila sestra. Dá se říct, že mě sem násilně přitáhla. Se sestrou jsem už zpívala, ale jenom na rodinných oslavách ze srandy. Počítám s tím, že nás budou všichni srovnávat, a jsem připravená na to nejhorší,“ svěřila se jednadvacetiletá Jacquelin, která je o dva roky starší než její (zatím) slavnější sestra.

„Každý je hrozně překvapený, když zjistí, že jsem ta starší. Debbi totiž vypadá tak na 25 a já vypadám, jako bych právě dostala občanku,“ smála se dívka, která se divákům blíže představí v jednom z televizních přenosů, které startují 10. února. Uvidíme, jestli se i jí, stejně jako Debbie, která kariéru odstartovala účastí v jedné z minulých řad této soutěže, podaří zaujmout v těžké konkurenci ostatních soutěžících.

Reklama

Další články

Načítám