Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenisová královna Serena Williams (30) dokázala téměř nemožné. Přestože je její statná vysportovaná postava tím, co k ní neodmyslitelně patří, když chce, dokáže se proměnit v na pohled drobnou děvu. Za veškerým úspěchem nejspíš nestojí jen perfektně střižené stahující šaty a nebesky vysoké lodičky, ale i pravidelné tréninky a maximální nasazení z posledních měsíců, které ze Sereny udělaly vítězku tenisové dvouhry i čtyřhry na letošních olympijských hrách v Londýně.

Nejbohatší tenistka všech dob se vyšňořila k příležitosti středečního vystoupení v talk show Davida Lettermana Late Night with David Letterman a před budovou divadla Eda Sullivana v New Yorku budila nebývalou pozornost. Williams totiž všechny přítomné okouzlila červenými šaty ke kolenům, bohatým afro účesem a neuvěřitelně vysokými lodičkami na jehlách od Christiana Louboutina, jež byly posety Swarovski krystaly za 80 tisíc korun. Slavná sportovkyně vypadala velmi elegantně a štíhle, co říkáte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám