Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý skladatel, klarinetista a dirigent Felix Slováček zavzpomínal na seznámení a první roky svého života po boku krásné Dády Patrasové. Slováček se s o třináct let mladší Dádou seznámil přímo na bujarém večírku v jejím malém bytě.

„Když jsem se ráno probudil, zažil jsem opilcovo ráno a vůbec nevěděl, kde jsem. Otočil jsem se doleva a uviděl tam takové zkroucené černé klubíčko, jako by tam leželo koťátko. Tak jsem to koťátko rozbalil a v podstatě jsem od té doby z toho bytečku jedna plus nic neodešel,“ rozpovídal se Slováček v časopise Sedmička o svých prvních minutách po boku Dády.

S láskou vzpomíná zejména na první a spontánní milování. „Bylo krásné, strašně krásné, Dádě bylo strašně těžké odolat,“ zasnil se Slováček, který dodnes tvrdí, že Dáda nemá žádné negativní vlastnosti.

Felix psal v začátcích vztahu Dádě milostné romantické dopisy. Zamilovaný páreček se vzal po tříleté známosti a má spolu dceru Aničku a syna Felixe.

Reklama

Další články

Načítám