Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (38) není nic jiného než dobře rozjetý stroj pro reklamu. Za rok nafotila tolik reklamních kampaní, že by snad mohla aspirovat na zápis do Guinessovy knihy rekordů. Několikrát za účelem výdělku využila i svého syna. Tentokrát propaguje elektronické cigarety tak, že si je strká mezi ňadra a ukazuje sexy podvazky. Podívejte se do fotogalerie!

Hlavním zdrojem příjmů české Paris Hilton jsou asi ještě stále přehlídky a placená účast na akcích, ale už i výdělky za reklamy jí zajišťují slušné živobytí. A Agáta "píárování" výrobků rozjela ve velkém. Dokonce tak, že se bojíme, že až jednou bude na smrtelné posteli (což jí nepřejeme), bude mít už doma v kasičce peníze za propagaci zdravotních matrací. Na druhou stranu: když jí někdo chce za reklamu platit, proč by to měla odmítat?

„Přestávám kouřit,“ napsala na sociální síti k nejnovější kampani Hanychová. A není sama. Poslední dobou se s modelkami a slavnými ženami propagujícími elektronické cigarety roztrhl pytel. Prim hraje Dominika Mesarošová (38), která je ambasadorkou takzvaného královského kouření a s nikotinovou párou začala vůbec první z českých celebrit. Té samé firmě dělá dobré jméno Gábina Partyšová, Martina Gavriely, Světlana Nálepková, skupina Holki, Sámer Issa, Jiří Krampol a další. Ke konkurenci se zase řadí Mahulena Bočanová. Ti všichni chtějí seknout s konvenčním kouřením, ale navíc mají asi za reklamu také pořádný balík.

A jakoupak reklamou nás Agáta překvapí příště? S ohledem na nedávnou roztržku v Karlových Varech, při které rozkousla nevychovanému fotografovi paměťovou kartu, bychom hlasovali třeba pro nějaké to odolné záznamové médium…

Reklama

Další články

Načítám