Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televize Nova se pyšní další posilou v týmu. A stejně jako tomu bylo v případě Ivety Vítové, která na post moderátorky Ranních Televizních novin nastoupila nedávno, i tentokrát se jedná o krásnou ženu. Jmenuje se Emma Smetana a je jí 24 let.

Emma Smetana se poprvé představí 22. srpna v Ranních Televizních novinách. Že si s kamerou rozumí, dokázala nejen na kamerových zkouškách, ale také v několika filmech. Zahrála si například v Mužích v naději a objeví se také v připravovaném snímku Jiřího Menzela Sukničkáři.

„Díky svým hereckým zkušenostem už trému před kamerou příliš nepociťuji. Na své první živé moderování se velice těším a divákům přeji příjemnou zábavu,“ řekla ke své nové moderátorské roli Emma.

Emma, která má české a francouzské občanství, mluví kromě češtiny plynně dalšími pěti jazyky a má magisterské tituly z Pařížského institutu politických věd, kde vystudovala obor Evropské záležitosti a z berlínské univerzity FU Berlin, na níž absolvovala obor Politologie a mezinárodní vztahy. Praxi v médiích začala před pěti lety stáží ve francouzském deníku Liberation.

Reklama

Další články

Načítám