Hlavní obsah
Článek

Kdo by to byl čekal. Česká televize se rozhodla k bezprecedentnímu kroku, když ze silvestrovského speciálu Všechnopárty, který začátkem srpna reprízovala, vystřihla pasáž, která málem přinesla infarkt největší české hvězdě Karlu Gottovi (†80). I na internetu už je jen zcenzurovaná verze. Diváci tak proto už nikdy neuvidí scénku, při které si František Ringo Čech (80) dělal šoufky z Gottovy mužné chlouby.

Taková to byla ostuda! Karel Gott byl s Čechem hostem Karla Šípa a když přišla řeč na Ringův obraz Adam a Eda, Mistr omylem označil Gotta za předlohu pro muže s extrémně málo vyvinutým vybavením. A byl oheň na střeše. „Moc se na mě zlobil. Karel Gott je na tom dobře, co se týče penisu,“ opakuje stále dokola malíř a spisovatel.

Karel Gott má s Českou televizí nadstandardní vztahy, přesto se ale vzhledem k jeho povaze nedá očekávat, že právě on by byl iniciátorem cenzury. Někdo asi chtěl, aby nezačal veřejnoprávní stanici bojkotovat, a tak zcela dobrovolně sáhl k nůžkám a pasáž, která se ješitného Gotta tolik dotkla, odstranil. A nenajdeme ji už ani v archivu na internetu, a to ani ze silvestrovského dne.

A František Ringo Čech z toho má radost. Jak uvedl na svém webu, konečně tedy dostal odvahu ozvat se kamarádovi znovu s omluvou a nabídkou nové písničky. Dokud mu tedy neprovede další kulišárnu, krize, zdá se, bude zažehnána.

Reklama

Další články

Načítám