Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud už jste dlouho neviděli něco šíleného, máte příležitost. Moderátorka Kateřina Kristelová (44) se doposud na veřejnosti chovala celkem distingovaně. Když už se dostala ke skandálu, bylo to nezaviněné. Tak se objevila třeba po boku striptérky na narozeninách Sámera Issy nebo z ní strhnul horní díl plavek Dan Holovský. Vše se změnilo, když se začala stýkat s moderátorem Kazmou, alias Kamilem Bartoškem.

O pár let mladší partner, který je proslulý svými infantilními vtípky, musel být autorem scénáře společně prožitého odpoledne. Katka s Kazmou si vyrazili do smíchovského sportovního klubu a rozhodli se, že si vyzkouší možnosti, jak si vylepšit kondici a poté relaxovat. Kazma to možná Katce neřekl, sportovně oblečená na basket nebo tenis moc nebyla. Ale držela se.

Pak ovšem došlo na bazén. Super.cz zjistil, že páreček s sebou plavky měl. Moc je ale nevyužil. Katka vlezla do vody v džínové minisukni a přítomné maminky byly vyděšené. Pak se ze sukničky vysoukala a za ní skočil do vody Kazma. Samozřejmě také v džínových šortkách. Plavky přitom předvedl už při příchodu. Navlékl si je ale na hlavu.

I Kateřina měla plavky, jež si oblékla pod oblečení. Kalhotky sice předvedla, ale podprsenku ne, místo ní se fotila v mokrém tričku a s Kazmou se předháněli v tom, kdo z trika víc lascivně vystrčí rameno. "V plavkách by v bazénu pózoval každý. Chtěli jsme být jiní," vysvětlovali Super.cz po akci na thajské masáži Katka s Kazmou.

Reklama

Další články

Načítám