Hlavní obsah
Famous
Článek

Herečka a zpěvačka Vanessa Paradis (39) poskytla rozhovor zářijovému číslu britské edice magazínu Harper’s Bazaar. V interview se bavila také o lásce a zmínila, že člověk může sice někoho milovat celým svým srdcem, přesto s ním ale nemusí být šťastný ve vztahu. Tím zřejmě vysvětlila rozchod s Johnnym Deppem. Jak bude vypadat náhradník amerického herce? Měl by být opět umělcem, mít hezká ústa a planoucí oči.

„Láska je nejsilnější a nejkřehčí věc, jakou v životě máme. Nic není nikdy jisté, ale když něco nefunguje od počátku, nikdy to nebude fungovat. Netlačte na to. Když potkáte lásku svého života, je to jasné, přirozené a snadné. Pořád se máte co učit. Někdy ale můžete být v nešťastném vztahu, jste hodně zamilovaní do někoho, ale činí vás to nešťastnými a říkáte si, že se věci můžou změnit a může to fungovat,“ svěřila Vanessa k tématu lásky.

Francouzka má s Johnnym Deppem dvě děti, třináctiletou Lily-Rose a desetiletého Jacka. Partneři se rozešli po čtrnácti letech soužití.

Vanessa už si hledá nového muže a má jasno, jak by měl vypadat. „Můj typ je určitě kreativní, tvůrčí, s planoucíma očima a hezkými ústy,“ dodala Paradis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám