Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ragby je v našich zeměpisných šířkách poměrně neznámým sportem. Avšak i díky dívčí lize Sexy ragby, plné opravdu neskutečně krásných sportovkyň, se dostává do širšího povědomí českých fanoušků. Podívejte se do fotogalerie na opravdu rajcovní snímky dívek ve velmi titěrných dresech, které vás nenechají chladnými.

„Od chvíle, co máme nové webové stránky od fotografa Roberta Novotného, tak je o Sexy ragby mnohem větší zájem i mezi budoucími hráčkami. A i když holky neměly moc zkušeností s focením, Robert s námi měl trpělivost a nádherně nás vyfotil. Hráčky jsou z fotek úplně unešené. Píší nám dokonce i ze známých pánských časopisů, že chtějí naše fotky a na nejnovější castingy se mi přihlásily i zkušené modelky," prohlásila kapitánka Zuzana Poupová.

„Nové hráčky vybíráme podle vzhledu. Sportovní výkony holek se zlepší při tréninzích. Hodně z nich na turnaje ještě nemá fyzičku ani odvahu, takže chodí jen na tréninky a do posilovny či do solária, což mají zdarma. Je mi jasné, že často se do ligy přihlásily proto, aby si tak za peníze sponzorů vylepšily postavu,“ přiznává Zuzana, která je ale prý v klidu, protože mnoho z dívek může při turnajích pracovat za peníze coby hostesky. „Časem se pak rozkoukají a většina holek se rozhodne zápasit,“ uvedla.

V lize zatím hraje pět týmů, všechny jsou z Prahy. Avšak jak upozornil šéftrenér Petr Oklestek, který na Spartě trénuje klasické mužské ragby a jenž nemá ani se sexy hráčkami žádné slitování, brzy se chystá vznik týmu i na Moravě. „Jde mi hlavně o kvalitu hry, aby diváci vedle hezkých holek mohli vidět i sportovní výkony. Potěšilo mě, že nejlepší hráčky se rozhodly hrát zápasy i v klasickém ragby a mezi profesionálkami se jim výborně daří," chválí své svěřenkyně šéftrenér, kterého těší i vyprodané haly a zájem fanoušků.

Reklama

Další články

Načítám