Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Karel Gott (†80) jde s dobou. Jako jedna z posledních celebrit si totiž vytvořil profil na celosvětové sociální síti Facebook. Gott zašel ale ještě dál, než někteří jeho kolegové. Na rozdíl od většiny z nich si své stránky dokonce sám spravuje.

„Ano, je to oficiální stránka Karla Gotta. Rozhodli jsme se ji vytvořit, protože Karel byl jeden z posledních, kdo Facebook neměl. A myslíme si, že si i jeho fanoušci zaslouží vědět, co Karel chystá a kde by ho mohli potkat,“ svěřil se Super.cz zpěvákův tajemník Jan Adam. Ten taky prozradil, kdo Gottovy stránky spravuje.

„Nemáme na to tým lidí. Buď to dělám já, nebo si je spravuje sám Karel. Podle toho, kdo zrovna má čas. Chceme se co nejvíc přiblížit fanouškům,“ vysvětlil Adam.

Svůj profil na stejné sociální síti má i zpěvačka Lucie Bílá (58). Na rozdíl od Gotta se o ně ale sama nestará. „O můj profil na Facebooku se stará Lukáš Fronk se svým týmem. Jezdí se mnou denně na všechny akce. Fandové tak můžou mít ty nejčerstvější zprávy hned. Vše před vydáním konzultujeme. Je ale pravda, že ve svém týmu mám lidi, kteří vědí, co chci. Tak fungují automaticky i bez mé přítomnosti. Já reaguju jen na důležité věci,“ vysvětlila svůj systém Bílá, která tak není se svými fanoušky na svých stránkách v přímém kontaktu.

To ale neznamená, že by její stránky strádaly přívalem fanoušků. Naopak! Přestože se Bílá o své stránky na rozdíl od Gotta nestará osobně, má oproti němu o víc než stokrát víc fanoušků. Bílá má totiž 74 752 a Gott pouhých 678 fanoušků. To se ale brzy může změnit. Gott si svůj profil totiž vytvořil na počátku letošního roku a Bílé fungují již několik let. A je všeobecně známo, že Gott má fanoušky po celém světě. Bílá přitom jen v Česku. Takže je jen otázka času, kdy ji zpěvák trumfne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám