Hlavní obsah
Článek

Známá americká zpěvačka a účastnice reality show Newlyweds Jessica Simpson (43) byla v úterý večer hostem v pořadu The Tonight Show, který moderuje Jay Leno. Tam se rozpovídala o plánování svatby a předvedla svou postavu v upnutých šatech.

Popová diva do studia dorazila v elastických šatech s leopardím potiskem. Díky velkému výstřihu vynikl Jessičin hrudník, který jí dělá potíže. Příroda k ní byla v oblasti prsou štědrá, ale Jess na to příliš pyšná není. Objemný hrudník je prý na obtíž.

Půvabná blondýnka je podruhé těhotná se svým snoubencem Ericem Johnsonem. První dceru Maxwell přitom porodila teprve v květnu.

Druhé těhotenství slavnému páru údajně zkřížilo plány na svatbu. „Máme dvě odlišná data svatby,“ uvedla Jessica, která se prý s přítelem nemůže na termínu dohodnout.

Zpěvačka, která během prvního těhotenství značně přibrala, uvedla, že se tentokrát víc krotí v jídle. „Byla jsem tak ráda, že jsem těhotná, že jsem se ani nevážila. Neuvědomila jsem si, že bych mohla za tak krátkou dobu tolik přibrat,“ řekla.

Reklama

Další články

Načítám